2010. június 14., hétfő

Bolond lyukból....

Megkezdődött a foci VB. Anglia is játszik, myílván, ebből kifolyólag mindenki kezd megőrülni. Péntek óta minden valamire való angol polgár házatája valahogy így néz ki.


De a mi éttermünk sem olyan mint általában. Az eddig Gourment Burger Kitchen néven futó létesítmény most egy hónap erejéig felvette a Gordon Banks Kitchen nevet. Így marad a GBK.


Gordon Banks nagyon híres ember itt angliában, világbajnokságot nyert a nemzeti válogatottal 1966-ban, Ő volt a csapat kapusa. Az IFFHS szavazásán elnyerte a 20. század második legjobb kapusa címet. Na, hát Mr Banks most ellátogatott hozzánk, nagy csinnadratta volt, kint volt Tv, rádió, minden.



Mi meg megkaptuk a foci VB alatt hordandó egyenruhánkat, ami nemes egyszerűséggel egy angol válogatott mez. Persze van olasz, francia, és brazil munkatársam is, Ők nem szivesen hordják ezt a mezt, de ez van ha Londonban dolgozol a foci VB alatt:))


Na, de vannak itt olyan emberek is akik nem szeretik a focit, vagy legalábbis jobban szeretnek inkább biciklizni, vagy görkorizni, ők felvonulásokat tartanak. Múltkor több száz görkoris suhant el mellettem a St. Paul katedrális előtti lezárt 4 sávos úton, és pár hete megvolt a nálunk is jól ismert critical mess felvonulás a több kerékpárútért, de íme néhány kép azokról akiket nem érdekel semmi más csak hogy: Szeretkezz, ne háborúzz!:







3 megjegyzés:

Andi és Tibi írta...

hát, nekem ki kell párnázni az ülés, nem tudom ezek hogyan bírják... de legalább van ülés :D
Tibi

Huszár Judit írta...

Drága Jane!
Nagyon tetszik a blogod. Gyurka korrepetálásával eljutottam hozzád.
Az utóbbi időben rengeteget gondoltam rád. A sulinak hamarosan vége, idén éreztem először, hogy fáradok.
Millió puszit küldök! Írj magadról!

omoandro írta...

Kedves Erika!

Gyöngyösi Mari vagyok az Újbudai Suliból. Kanizsai Judit adta meg az email címedet, hátha tudsz segíteni. A fiam 27 éves,
tavaly tönkrement a vállalkozása, azóta szeretne külföldön dolgozni. Angolul beszél (bár nem társalgási szinten) és
bármilyen munkát elvállal.

Köszönettel: Gyöngyösi Mari

Ui.: Email címem: gyongyosi52@gmail.com